Naixement de la Revista.

INÈDITS. Revista de creació literària, és la nova publicació que neix amb l’esperit de treballar a favor de l’escriptura de contes escrits originàriament en català. Des d’INÈDITS defensem aquest gènere, sovint tan oblidat des de les empreses editorials, i pretenem oferir-li un espai de qualitat que, aquesta és la nostra intenció, amb el temps es converteixi en un referent per als contistes.

El primer número d’INÈDITS té prevista la seva aparició el gener de 2014, sumant-nos així a les moltes activitats que es duen a terme per commemorar el Tricentenari, i la publicació de la revista, mitjançant una plataforma d’edició digital, tindrà periodicitat trimestral.

Desitgem fermament que el plantejament i la filosofia que acompanyen el naixement d’INÈDITS us sigui grat i que ens recolzeu en aquesta iniciativa, que no pretén altra cosa que dignificar i honorar una llengua, un gènere literari, i un ofici: els contistes.

L’Equip editor d’INÈDITS. Revista de creació literària s’esforçarà per oferir una revista de qualitat, tant a nivell literari com de disseny, i la nostra ambició és que aquesta dedicació i afany es vegi recompensat per un bon nombre de seguidors i lectors que ens en permetin la continuïtat.

Esperem les vostres lectures. Esperem els vostres treballs.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s