INÈDITS – Núm 3 – Juliol 2014

coberta_inedits_3

Edició impresa aquí
Edició ebook-pdf aquí

Editorial nº 3 – INÈDITS

Us heu adonat? L’estiu ja és aquí! I amb ell la platja, la muntanya, les passejades per la ciutat, les terrasses per prendre un refresc, les festes de tantes i tantes poblacions… Però entremig de totes aquestes activitats paga la pena aturar-nos un moment i gaudir d’una bona estona de lectura.

Això mateix és el que us proposem des d’INÈDITS en aquesta nova publicació: la lectura agradable i amena dels tres contes que apareixen en el nostre tercer número. Tres contes ben diferents entre ells i, alhora, amb un estil narratiu que se t’endú línia rere línia amb veritable interès.

Tot just a les primeres pàgines trobareu la història d’una curiosa residència on de ben segur preferiríeu no anar-hi a parar mai. De la mà de Mercè Bellfort, l’autora del conte titulat, precisament, La residència, viurem les aventures de la seva protagonista mentre que, de la mà de l’artista Sílvia Armangué, gaudirem d’un preciós detallisme descriptiu mitjançant la il·lustració que acompanya el relat.

A continuació Carles Castell Puig amb el seu conte L’amic pescador, ens oferirà a través de la relació d’amistat de dos personatges l’entranyable retrat d’un home que estima la mar i el seu ofici. En aquesta ocasió el dibuix que il·lustra el conte és obra de Sofia Gómez Barroso, qui amb la lectura del relat ha copsat amb mestria la figura d’aquest pescador i els elements que ell evoca amb estima.

I per acabar encara podrem gaudir d’un conte que es converteix en un homenatge al més impecable costumisme literari, perquè amb l’escriptor Xavier Valeri, que ens ofereix el seu relat La corda, entrarem en un ambient social i una manera de fer i de comportar-se no pas tan llunyans com de vegades ens pot semblar. La il·lustració, obra de Berta Gómez Barroso, es converteix en una simpàtica al·legoria al missatge que ens transmet el conte.

Esperem que gaudiu de la lectura d’aquests contes i que gaudiu d’INÈDITS. Bon estiu!

Equip editorial

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s