Editorial 4

inedits_petit

Aquestes línies que ara us presentem corresponen a una Editorial sense revista. Sí, ho heu llegit bé: el darrer trimestre de 2014 no s’editarà cap número d’INÈDITS. Però no es tracta, ni de bon tros, del final de la revista, sinó d’un intent de mantenir-nos fidels als principis amb què, a començament d’any, encetàvem el projecte.

En la primera publicació del nostre blog ja ho anunciàvem. Vam comentar que volíem treballar a favor de l’escriptura de contes escrits originàriament en català, i afegíem: “Des d’INÈDITS defensem aquest gènere, sovint tan oblidat des de les empreses editorials, i pretenem oferir-li un espai de qualitat que, aquesta és la nostra intenció, amb el temps es converteixi en un referent per als contistes.”

Al llarg d’aquests darrers mesos hem rebut diversos originals per ser publicats a la revista, la suficient quantitat de contes per poder-la editar no només aquest darrer trimestre de l’any, sinó fins i tot el primer de 2015. Però malauradament, per un o altre motiu, els hem hagut de descartar.

En aquest sentit, reiterem el nostre compromís d’esforç i dedicació per oferir-vos una revista de qualitat, tant a nivell literari com de disseny. Un projecte ambiciós que només serà possible amb la vostra col·laboració com a lectors i contistes.

Esperem i desitgem fermament assolir la continuïtat d’INÈDITS i retrobar-nos el proper mes de gener amb una Editorial, aquest cop sí, amb revista.

Equip editorial

4 thoughts on “Editorial 4

  1. Mantenir uns principis sempre és difícil, fa venir molts dubtes, però són decisions que defineixen la qualitat d’un projecte i s’graeixen molt.

    • Gràcies per les teves paraules, David. Aquesta és la nostra intenció: consolidar-nos com a revista de creació literaria amb la qualitat amb què ens hem plantejat el projecte des de l’inici.

      Equip editorial d’INÈDITS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s