L’Inèdits fa un any!!!

A Inèdits estem de celebració! Aquest mes de desembre es compleix un any des que vam anunciar l’aparició de la Revista de creació literària Inèdits.

dykast.us

Foto: dykast.us

D’aleshores ençà, malgrat que pugui semblar poc temps, ha plogut molt. Nosaltres hem estat treballant per millorar i consolidar aquesta publicació. Hem polit alguns aspectes de disseny, hem donat a conèixer nous autors, hem abraçat gèneres i estils ben diversos, i tot plegat amb el mateix ànim il·lusionat del principi. Un ànim que esperem sigui encomanadís.

Per altra banda hem rebut periòdicament originals de contes per ser publicats a Inèdits, cosa que ens aferma en la nostra reflexió inicial: cal una revista en català que ocupi aquest espai d’escriptura de contes llargs i que en reforci la seva creativitat.

Malauradament, el número corresponent al quart trimestre d’enguany no es va poder publicar. Un handicap, aquest, amb què a priori ja intuíem que ens hauríem d’enfrontar en un o altre moment del nostre procés editorial. Però tot plegat ve a reforçar la premissa amb què, ara fa un any, anunciàvem la revista: des d’INÈDITS defensem el conte llarg, un gènere sovint oblidat des de les empreses editorials, i pretenem oferir-li un espai de qualitat que amb el temps es converteixi en un referent per als contistes.

Però ara el que toca és celebrar aquest primer any i, per part nostra, ja estem treballant en la publicació del número 4 de la revista, que apareixerà aquest proper mes de gener.

Gràcies, contistes. Gràcies, il·lustradors. Sense la vostra participació i col·laboració Inèdits només seria un somni. Gràcies per fer-lo realitat.

Equip editorial d’INÈDITS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s