Número especial “Any de les Biblioteques”

gotische-krankensaal-biblioteca-nacional-de-catalunya-en11869

L’Equip editorial de la Revista de creació literària INÈDITS vol sumar-se als diferents actes i activitats relacionades amb la commemoració de l’any 2015 com a Any de les Biblioteques.

Enguany se celebra el primer centenari de la creació de la Xarxa de Biblioteques Populars de la Mancomunitat, un projecte que, tal com han citat diverses fonts del Departament de Cultura, expressa un dels signes d’identitat de Catalunya: la consideració de la cultura com un element clau per al desenvolupament del país.

Des d’INÈDITS volem col·laborar amb la publicació d’un número especial dedicat, temàticament, a les biblioteques. Un número de la revista que apareixerà el gener de 2016 per tal de fer el tancament a aquesta commemoració anual.

Us animem a participar tot enviant-nos els vostres contes fins al 30 de setembre de 2015. Les característiques tècniques dels originals són les habituals de la revista amb una única excepció: en aquesta ocasió i puntualment els contes han de tenir una extensió d’un mínim de 12 pàgines i un màxim de 15 pàgines. I això sí: recordeu que han de versar sobre el tema “biblioteques”.

Us animeu a participar-hi?

Equip editorial

Foto: Biblioteca de Catalunya
pinkbigmac.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s