Editorial – Juliol 2015

inedits_petit

Per segona vegada des que va néixer la Revista de creació literària INÈDITS ens trobem amb una Editorial sense número publicat. El primer cop que es va donar aquesta circumstància va ser l’octubre de 2014, i en el comunicat que vam redactar llavors ja indicàvem que, malgrat la dificultat d’arribar a aquesta decisió, havíem resolt prendre tal determini per mantenir-nos fidels als principis amb què encetàvem el projecte INÈDITS.

Voldríem aprofitar aquestes línies per reafirmar la nostra filosofia. Per aquest motiu us adrecem a les paraules amb què ens presentàvem en el primer article publicat al blog, on fèiem referència a la nostra dedicació al gènere del conte: “Des d’INÈDITS defensem aquest gènere, sovint tan oblidat des de les empreses editorials, i pretenem oferir-li un espai de qualitat que, aquesta és la nostra intenció, amb el temps es converteixi en un referent per als contistes.”

Aquests darrers mesos hem rebut diversos contes que vosaltres, escriptors i escriptores, heu volgut confiar-nos per ser publicats a la revista. Però, malauradament, per un o altre motiu hem hagut de descartar alguns d’aquests originals i per aquesta raó no disposem, en aquests moments, del material necessari per elaborar el número corresponent al tercer trimestre de 2015.

Reiterem, doncs, el nostre compromís d’oferir una revista de qualitat, tant a nivell literari com de disseny, i per assolir aquest propòsit comptem amb la vostra col·laboració. Animeu-vos a participar!

Desitgem encaridament retrobar-nos el proper mes d’octubre amb un nou número de la revista.

Equip editorial

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s