Proclamació del veredicte del “Concurs Inèdits 2015 – Biblioteques”

 No Way

L’Equip editorial de la Revista de creació literària INÈDITS vol agrair la bona acollida que ha tingut la convocatòria del “Concurs INÈDITS 2015 – Biblioteques”, alhora que vol fer esment de la qualitat dels contes presentats.

Han arribat un total de 14 obres i durant aquestes darreres setmanes hem procedit a fer-ne la lectura atenta i rigorosa per tal d’emetre el veredicte dins el termini estipulat. Cal dir que ha resultat força enriquidor constatar la varietat de registres possibles sota una mateixa temàtica, aspecte que ens anima a plantejar-nos el projecte d’un nou concurs de cara al proper any.

Volem encoratjar a tots els concursants, tant els qui en aquesta ocasió han estat seleccionats com els qui no han entrat en aquesta selecció, a continuar participant i col·laborant amb Inèdits. Sigui en els certàmens que s’organitzin o bé en la publicació habitual de la revista, que té lloc trimestralment.

Gràcies.

Acta del veredicte:

A Barcelona, el vint-i-sis de novembre de dos mil quinze, reunit el Jurat del “Concurs INÈDITS 2015 – Biblioteques”, format pels tres membres de l’Equip editor de la Revista de creació literària INÈDITS (Sílvia Romero, M. Jesús Royo i Olga Sanfeliu), després de llegir i valorar els contes presentats al certamen i de les corresponents deliberacions, decideix seleccionar els següents 5 inèdits per ser publicats en el número especial de la revista dedicat al tema “Biblioteques” (gener 2016):

  • Adéu Caterina, de Maria Victòria Lovaina
  • Finestres que aturen la foscor, d’Enric Bassegoda
  • La presó de llibres, d’Alícia Gili
  • Silenci de dames, de M. Rosa Dachs
  • Una nit d’insomni, d’Ignasi Carbonell

Signat a Barcelona, el vint-i-sis de novembre de dos mil quinze.

One thought on “Proclamació del veredicte del “Concurs Inèdits 2015 – Biblioteques”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s