Comunicat – Editorial sense revista

timbre-1

Entrats en ple mes d’octubre, ja fa temps que la tardor ha trucat a la porta i s’ha instal·lat al nostre voltant. Les fulles dels arbres comencen a caure i aviat encatifaran els camins. Van passant els dies i a poc a poc queda enrere el període estival, les vacances, les hores d’oci…

Potser és el moment d’agafar de nou aquell conte del qual només tenim escrit l’inici, les primeres pàgines. O bé de posar-nos davant el full en blanc, o enfront de la pantalla de l’ordinador, i narrar aquell relat que fa temps ens bull pel cap.

És temps de reprendre els vells projectes o d’encetar els nous, i des d’INÈDITS us encoratgem a fer-ho. I també, per descomptat, us animem a participar en la revista tot enviant-nos els vostres contes per ser valorats i publicats en propers números.

Amb tot, l’exemplar d’INÈDITS corresponent al quart trimestre de 2016 no veurà la llum. No hem rebut els suficients originals de qualitat que complissin els requisits habituals per publicar amb nosaltres, i l’Equip editorial, malauradament, ha hagut de prendre aquesta decisió.

Però tenim el ferm convenciment que ens retrobarem amb tots vosaltres, seguidors de la Revista de creació literària Inèdits, amb la publicació del número corresponent al primer trimestre de 2017.

Ja ho sabeu: esperem els vostres contes.

 

Equip editorial

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s