Concurs INÈDITS 2015 – Biblioteques

gotische-krankensaal-biblioteca-nacional-de-catalunya-en11869

 

Premi INÈDITS 2015 – Biblioteques

L’Equip editorial de la Revista de creació literària INÈDITS vol sumar-se als diferents actes i activitats relacionades amb la commemoració de l’any 2015 com a Any de les Biblioteques, i fruit d’aquest propòsit serà la publicació d’un número especial dedicat, temàticament, a les biblioteques. Un número de la revista que apareixerà el gener de 2016 per tal de fer el tancament a aquesta commemoració anual.

BASES:

1. Poden participar en el “Premi INÈDITS 2015 – Biblioteques” contes inèdits i escrits en català la trama o temàtica dels quals es trobi íntimament relacionada amb el món de les biblioteques.

2. S’hi poden presentar totes aquelles persones majors de 18 anys que així ho desitgin, amb un màxim de dos originals per persona participant.

3. Els originals s’hauran de presentar per correu electrònic a l’adreça inedits.revista@gmail.com en un arxiu word i indicant les dades personals de l’autor o autora. L’extensió dels contes haurà de ser d’un mínim de 12 pàgines i un màxim de 15 pàgines, escrites amb Arial o Times New Roman 12, interlineat 1,5 i una configuració de pàgina aproximadament de 30 línies per 70 espais.

4. Els originals que no compleixin les condicions del punt anterior seran desqualificats.

5. El termini de presentació d’originals es tancarà el 30 de setembre de 2015.

6. Les persones autores dels contes presentats a concurs es comprometen a no retirar-los abans de fer-se públic el veredicte del jurat, ni de forma definitiva ni per fer-ne correccions, reduccions o ampliacions. Per altra banda, els contes no poden estar presentats a cap altre premi o certamen pendent d’adjudicació ni tenir compromesos els drets d’edició.

7. El premi consistirà en la publicació dels 5 contes que l’Equip editorial hagi seleccionat per la seva qualitat literària en un número especial de la Revista de creació literària INÈDITS, que s’editarà el gener de 2016. I per altra banda cadascun dels autors o autores percebrà la quantitat de 20’00 euros, prèvia signatura del Full d’autorització d’edició, en concepte de compensació econòmica per la cessió del conte.

8. El veredicte, que serà inapel·lable, es farà públic durant el mes de novembre de 2015. I en cas que el jurat consideri que no hi ha prou qualitat podrà declarar el premi desert.

9. El Jurat, format pels membres de l’Equip editorial de la Revista de creació literària INÈDITS, es reserva el dret a interpretar aquestes bases en cas de dubte, així com a decidir sobre qualsevol contingència que no hagi estat prevista.

10. La presentació dels originals a concurs pressuposa l’acceptació de les bases, així com dels drets i de les obligacions que se’n deriven.


Barcelona, maig de 2015

 

Deixa un comentari