Qui Som

inedits_avatar2INÈDITS. Revista de creació literària, és una publicació que neix amb l’esperit de treballar a favor de l’escriptura de contes escrits originàriament en català. Des d’INÈDITS defensem aquest gènere, sovint tan oblidat des de les empreses editorials, i pretenem oferir-li un espai de qualitat que, aquesta és la nostra intenció, amb el temps es converteixi en un referent per als contistes.

Desitgem fermament que el plantejament i la filosofia que acompanyen INÈDITS us sigui grat i que ens recolzeu en aquesta iniciativa, que no pretén altra cosa que dignificar i honorar una llengua, un gènere literari, i un ofici: els contistes.

L’Equip editor d’INÈDITS. Revista de creació literària s’esforça per oferir una revista de qualitat, tant a nivell literari com de disseny, i la nostra ambició és que aquesta dedicació i afany es vegi recompensat per un bon nombre de seguidors i lectors que ens en permetin la continuïtat.

Esperem les vostres lectures. Esperem els vostres treballs.

2 thoughts on “Qui Som

  1. Benvolguts

    Voldria fer-vos una consulta: he vist i entenc perfectament les vostres normes de publicació, jo faig relats més curts que el que demaneu, aproximadament cinc o sis fulls, puc publicar-ho amb vosaltres?, i si no encaixa a la vostra publicació, em podeu aconsellar algun altre lloc?

    Gràcies

    • Benvolgut Albert:

      Efectivament, les nostres normes de publicació contemplen una llargada determinada dels contes i no acceptem inèdits que no compleixin aquesta condició. En tot cas podries provar a la pàgina web de Relats en Català o bé a la Revista Lo Càntich.

      I només afegir que tenim un concurs en actiu on l’extensió de les obres és menor de l’habitual en Inèdits.

      Gràcies pel teu interès i per contactar amb nosaltres.

      Equip editor

Deixa un comentari